duminică, 14 iunie 2009

Turabo Society Club

Iesii aseara, si nu, nu era prima data pe anul asta, cica am mai iesit o data, tot in aceeasi locatie.
Cu gandul ca mergem la fratelli, eu nefiind p-acolo de vreun an si ceva, se urca Monica in taxi si zice ca mergem la Turabo. Am inteles, sa traiti. Ajungem, asteptam nemurirea sufletului, sa vina Marian cu masa lui cu tot, vine intr-o ora, masa aglomerata, ne asezam la colt, FIX pe unde se perinda toata lumea.
Foarte multa lume, ca si data trecuta. Fara loc de dans, de respirat niste oxigen.
Iau un Redbull, nicio ameliorare, stau si privesc lumea.
FASON
Mi se parea ca unele fete au uitat un obiect de imbracat acasa.In special pantalonii.
Se poarta pampoanele, mari si roz, mici si albe, depinde de "autfit".
Multi barbati cu muschi. Toti aproape. Nush cum naiba. Croiala insa lasa de dorit. Adica inaltimea. Multi mici. Si impachetati asa. Bleah.
Inca mai au acces in clubul ala barbatii cu tricou negru mulat si lant de legat cainele la gat. Nu stiu de ce inca nu i-au expulzat.Din tara.
Noul trend,la baietei, dupa muschi, care creste ca muschiul de padure pe trunchi de copac (ei, niste copaci !), pensati. Mult. Mai subtire ca mine. Toti, ceasuri mari.
Multi cu par carunt, si barbati si femei. Inca n-am aflat ce cautau. Pitipoance la greu, d-alea cu ruj roz fluorescent pe bot, fara sutien (chiar daca atarna??!!), multe tiganci prost crescute.
Animatoarea mea bruneta si frumoasa nu mai era, cred ca si-a dat demisia, cu tot cu gagica-su. Alea noi, una schiloada rauu, cu multe coaste la vedere (oribil !). O blonda imbracata genial, cu dress plasa roz si chiloti tanga albi pe deasupra. Multe cu coada din voal.
Pai noi, in comparatie cu ele.. suntem niste penibile !
Noi transpiram corporatism, taximetristul si-a dat seama ca suntem colege si ca lucram la birouri, ca cica vorbim altfel.

Intre timp, ca orice corporatist adevarat, astept SELECTIA NATURALA !

Un comentariu:

Mariuca spunea...

Aoleu Miki, ma ingrozesc cu descrierile tale...
Iar apropo de selectia naturala..iti trimit pe fb un video sa vezi "teoretic" unde ajungem :S