sâmbătă, 24 mai 2008

"Despre lucruri ... simple"

Sau despre un oras frumos si verde pe la periferii, vazut doar noaptea.
Sau despre dream-team, un fel de teambuilding si-un "life-changing engagement".
Despre un "kinky" atacat la temelie in ultima zi si despre o replica din Cambridge.
Despre un taxi plin ochi, care mergea la hotel de 5*, cu 5 pasageri, ca doar asa se fac banii, mergand la comun. Si mai ales, despre cum incercau unii dintre noi sa incapa si 2 laptopuri in taxi, sa nu-l mai ploua nitel daca le duce in portbagaj.Si parca aveam si eu laptopul cu mine in spate - DETALII
Despre hahaiala de la Max (www.max-restaurant.ro): cum l-am convins pe Daniel sa cumpere vita si sa si-o gateasca, despre somon cu praz (olteneasco-japoneza) si corabiile cu inghetata. Dar mai ales, despre maimutele si alte jungle-book-related din baie (kinky !) si mersul in grup la baie pt analize profunde.
Despre alt taxi, ala de la Max spre Roberts, un taximetrist distrat si despre 3 fete + 1 care radeau cu lacrimi in spate - truly.
Despre cum am fost izolata de grup continuu - in toate zborurile, cu exceptia aceluia de vis in care colegul de banca i-a incurcat numaratoarea stewardeze si despre " si cu domnul? 45!" - comment: Si cu Sfantul Duh??.
Despre Gordon Bleu semi-preparat de la cafenea, care se facea mereu in 15min peste cele 10 prognozate, despre mancarea nesarata de la livrari.
Despre vanataia de la patul de la Ana-oil, "mirosul de branza" de la Roberts, patul si pernele de la Palace. Si despre pasarile electronice care nici pana acum nu am aflat la care dintre ele erau - bag mana in foc ca traiau niste oratanii in padurea de vizavi de Palace.
Despre muzica din VMS, care niciodata nu era cea potrivita.
Despre lucruri simple, despre multe rasete si un dream-team.

Multumesc...


Un comentariu:

Crisa spunea...

Frumos, astept sa scrii in viitorul post despre: cum e sa stai acasa, sa palavragesti cu O PRIETENA (nu stiu cine e aia :D), despre mers la cumparaturi si facturi platite si despre vacante planuite :P