duminică, 25 octombrie 2009

Implanturi

Eh da, mi le-am pus. Doua, doar nu v-ati fi asteptat la altceva. E o procedura interesanta.
Anestezii, 3 la numar, ca sa fie siguri ca nu te misti. Asteapta sa te simti leguma. Apoi, te taie. Jumatate de cerc, dupa cum am vazut dupa (eu, curajoasa, am tinut ochii inchisi). Ajusteaza, cica, n-am inteles ce, dar era ceva de ajustat. Apoi, urmeaza gaurile, ca deh, implanturile tre sa intre undeva. Si gauresc si gauresc, pana ajung la marimea dorita. Si-apoi, miscarea de gratie, sa implantam ! Si-au implantat, de 2 ori. Cica a decurs cum s-au asteptat. M-au cusut bine, m-am uitat, nu iese nimic pe-afara si sper sa ramana asa.
Dupa, se fac in 45min vreo 48 ore de la interventie, ghiata. Multa si constanta. Antibiotice. 2 la numar, nu cumva sa se intample ceva (nu stiu ce, am incercat sa nu ma gandesc la asemenea aspecte). Urmeaza antiinflamatorul, ketonal. Dur. Chiar daca nu doare, tre sa iau 5 zile, 2 pe zi. Ca sa nu ma umflu sa fiu deformata. Am inteles. S-a umflat un pic, e tare, cica sa masez.. am inteles, sa traiti. Incerc sa prestez, dar doare...
Urmeaza prima intalnire de dupa, pipaiala si alte verificari. Luni.
Apoi radiografie, peste 7 zile, sa vada daca sunt puse bine. Daca sunt strambe, o impusc, pt cati bani am dat.
Urmeaza niste luni bune de vindecare, apoi definitivam procesul. Inca niste cateva sute.

Si cum comentam saptamana trecuta, cand eram in verva, daca adaugam la astia 1000 eur, vreo 2000 de la prognozata interventie laser, mai bine imi puneam sani ! Cuceream vreun cont bancar serios !

I'll keep you posted !

Un comentariu:

Marius spunea...

Shit!! Si probabil durea si mai putin! :) si se vindecau mai repede!!:) si era 'investitia' mai la vedere!! :)))))))))