joi, 9 iulie 2009

Real life

Saptamana asta m-am gandit mult la mine, asa egoista cum sunt. La ce vreau sa fac cu viata asta, la cat de auditoare sau consultanta sunt. Si bottom line, nu stau bine deloc.

In sezon, nu resimteam asa rau tristetea. Acum, dupa un pic de pauza, o saptamana de concediu la birou si una prin alte zone, duc din ce in ce mai greu munca la capat, in cele 12 ore de munca. Si constientizez, din ce in ce mai acut, ca nu e pentru mine, ca nu sunt facuta sa caut in mizerii, sa visez balante si shortcut-uri in excel.

Ca m-as fi simti genial pe o plaja undeva, vanzand inghetata, asa cum spunea scumpa de Vese intr-o noapte, pe un alt client monstru. Nu stiu cat m-as plictisi si poate, daca m-as plictisi, as invata sa inot, intr-un final ! Mie-mi place viata linistita, fara alergatura si agitatie.

Mai mult, mi-ar placea sa cunosc oameni cu alte viziuni, care nu se uita la cifre, care construiesc, proiecteaza, au idei, le aplica. Oameni cu imaginatie. Multa si frumoasa. Pe unde cresc?

Acum, dau "stand by" la nemultumiri si frustrari si ma pun sa dorm, mai sunt 7 ore pana la urmatoarele 12-13...

Un comentariu:

Mariuca spunea...

Imi amintesc de discutia noastra in Puerto Mogan...Sper sa te gasesti curand curand facand ceea ce iti place,ceva ce iti aduce liniste si bucurie si in care sa te vezi pe tine, cu dorintele si planurile tale :) Multa bafta Mikisor!