marți, 7 octombrie 2008

Exista o explicatie !



"BD: hai ma ca noi bucurestenii te iubim
BD: chiar daca esti tu asa mai de la tara
BD: esti aproximativ de treaba"


Asta a fost replica unei prietene la postul meu precedent.


Si-acum, cei/cele care credeti ca eu sunt acida, va rog sa va ganditi un pic mai serios. Daca eu sunt acida, ele sunt baze si rezulta sare. Ce sa mai, sunt mic copil !


Eu, cu fetele astea, sunt prietena. Care fete? Pai sa vedem... singhie, cu care am o relatie luunga luuunga (si tot nu ne ajunge, vad !), care ma "alinta" cu tot felul de invective si onomatopee (nu pot fi reproduse in scris, iar ascultarea lor se face la cerere scrisa si cu contract de confidentialitate semnat). Cel mai recent este "vaca-ncaltata cu pantofi plagiati". Long story. Oricum, vaca stiti de unde, incaltata unii dintre voi, cu pantofii e penibila, nu v-o zic.


Apoi, fetele mele. Am cultivat-o pe blonda (a aflat cuvinte noi, nu am pus-o rasad sa creasca pere), ea a folosit ce stia impotriva mea, a iesit "skobel". Mariuquis, micutza creatza, s-a gandit ea asa singurica si i s-a parut genial "chiar mai tare decat mikidutza". Si sa nu intram in rezonantele acestui alt apelativ (substantiv masculin, drac, english: little imp, flibbertigibbet, urchin) - apropo de flibber..., pufu imi zicea la un moment dat "flubber".


De "little" nu se mai minuneaza nimeni din birou. Deja incepem sa ne confundam, ca suntem 3 little, dintre care unul mai cu mot, "little mic" (si nu!, nu sunt eu !, in caz ca ati crezut ca eu sunt cu motzul).


Cutzu e deja laitmotiv.De fapt multa lume asa ma striga. In special cei pe care ii strig si eu dupa numele de familie: Deili (Daly), Cinca, Zota/Giurgescu, etc. De departe, cel mai bun este Ut(z)a. Dar strigatul asta dupa numele de familie tot de la ei vine, asa ca nu e vina mea :)

Sa nu mai zic de pufa si de accesoriul de la telefon despre care toata lumea a crezut ca scrie altceva. Si de cum s-a ajuns aici: de la pufulete si alte oratanii :)

In caz ca nu e evident, sunt persecutata !





7 comentarii:

Crisa spunea...

Fuck off, tu te-ai gasit sa te plangi? Tocmai tu? Pai eu ce sa mai zic? Numai de la tine am vreo 10 nume de alint .. si mai sunt si altii X(

Anonim spunea...

Offf, manca-o-ar mama de persecutata mica. Drop dead, skobel! Ca daca nu te-am iubi, nu ti-am scoate peri albi.

Marius spunea...

Am avut un coleg de liceu pe care il chema Utza!!!(a se citi cu "a", adica "a"-ul cu liniutza deasupra !)Saracu, au fost 4 ani de cosmar pt el intr-o clasa plina de baieti !!)) Acum, ca a trecut timpu' peste totzi, ma intreb daca a trecut la the next level, de "Ula"! :)) Ignore me, I'm so shallow these days!!

Mariuca spunea...

Mikisor, noi te persecutam din dragoste!!!Sper ca stii asta :D
Pupici!!!

Anonim spunea...

Dumnezeule, "Mihaela", cat te vaiti! Dar nu pot sa nu constat cata chimie stii!
eee cum e acum sa stii cine sunt! iti zic eu care era mai bine cu "misterul din viata ta" :)

Tigrutza spunea...

Daca voua persecutia vi se pare dragoste.. iubitii vostri stiu??
O(fb), fara mister. Nu aici, cel putin :))

Crisa spunea...

Iubitii? Ah... de parca nu l-ai cunoaste pe Ionuţ =)) Normal ca stie