joi, 1 ianuarie 2009

List? or not



Nu sunt deloc genul care sa faca liste cu ce-si propune pentru anul urmator. Si am si prostul obicei de a uita complet in cazul in care ma gandesc, in anul "vechi", ca vreau ceva neaparat.

Eh da, anul asta schimb traditia. Le scriu, nene! Nu mai tine. Nu m-am hotarat daca fac lista publica, sau cat de mult din ea. Insa am cateva chestii in minte care nu vreau sa se schimbe anul asta: OPTIMISMUL, fluturasii si dezinvoltura. Si, dupa aseara, si faptul ca sunt o "neadaptata social". Restul, sunt detalii (mare om, mare caracter ala care a zis :D)

Pana atunci, sa va spun ca am mancat cel mai bun tort din lume aseara. James, you're an angel to my stomach. Si atat de bun era, inca nu cred ca s-a dat jos niciun gram la volei cu balonul. Dar deja ma gandesc ca vreau sa-l pastrez.

Ah, si poate mi-as dori sa am mai mult timp pentru tot, inclusiv pentru blogul asta. Dar acum am intrat deja in lista, nu?

2 comentarii:

Crisa spunea...

Subscriu la treaba cu tortul... pacat ca Monica nu ne lasa sa-l luam pe James acasa...

Mariuca spunea...

Listele sunt bune...eu inca o mai am pe cea facuta in 2007, la care ati avut acces doar tu si Rox.Si incerc din rasputeri sa aplic fiecare punct al ei :)
Pupici!!