joi, 31 iulie 2008

Stuff




Azi nu sunt in apele mele (nu stiu ale cui sunt, dar nu sunt prea limpezi). Cred ca am racit: ma ustura nasul, ochii nu mai zic, ma dor oasele.. ce mai, tot pachetul. Asa ca s-a amanat cafeaua de la pranz, pentru weekend.


Am iesit cu fetele mele dupa atata timp. A fost o intalnire care m-a implinit mult emotional, a umplut goluri si-a deschis nevoia de mai mult. A fost mai mult cu tristeti decat cu bucurii, dar cel mai important e ca am fost toate trei acolo sa ne ascultam. Si simt ca va veni si momentul sa ne povestim cat de implinite suntem.

M-am clubbarit cu fetele in weekend, la fitze, la Turabo. Ne-am distrat o gramada, ca de obicei, ne-am zbantuit mult si am ajuns acasa la 5. Palaria lui Mada a facut furori, clar ! Eu zic ca tre sa ne incadram in trend! Eu mai astept pana la barcelona, poate se lipeste acolo vreo palarie de mine :D

In weekend ma vad cu doi prieteni, plus cu Cuoca prin casa.

Mi-am re-re-re-reparat masina de spalat. Sper sa nu mai fie vreun "re".

Vorbesc des cu Ruby. Sper sa fie la fel si-n continuare.

Going home soon...




2 comentarii:

Anonim spunea...

Fa-ti un ceai, ia un Coldrex, uita-te la un film... l-ai mai vazut dar totusi iti recomand sa-l mai vezi o data (Serendipity) and then go to bed... dream of... palmieri si Las Palmas... si maine va fi mai bine... and cut the crap cu melancolismele :)

Tigrutza spunea...

Ofb, daca as sti cine esti.. as fi tare bucuroasa..