joi, 19 iunie 2008

Dezamagire. Pentru ei, pentru noi, pentru toti.

Tot poporul a urmarit meciul cu sufletul la gura. And, guess what? De ce ne-a fost frica, n-am scapat. M-am gandit ca s-ar putea sa se relaxeze.

Nu cred ca s-au gandit la meciul Frantei sau ca au sperat in 0-0. Cred, pur si simplu, ca dupa ce a tipat Piti in stanga si-n dreapta de cat de bine ii cunoaste el pe olandezi si cum o sa ne calificam, toata lumea a crezut ca e ca si facut. Teapa !

Nu stiu cum s-o fi gandit Chivu ca poate sa paseze direct la Mutu, nu stiu ce a gandit Banel cand il alerga Van Persie, stiu doar ca de pe aici s-a vazut prost. Prost rau. Penibil.

Sunt atatea de zis... Incepand cu echipa de start, cu bolovanul de Marius Niculae pus sa joace intre alte caramizi, cu Ghionea (bine, nici nu avea cu cine sa joace). Poate daca Marica se antrena "cum trebuie" (nu stiu exact la ce perioada a facut referire Pitzi), poate aveam un atac mai rapid. Sau de ce a intrat Florentin Petre.. ca sa ce?? Sau de ce nu l-a inlocuit pe Banel care-si dadea pase cu stelele?

Drept concluzie.. ce am vazut? Niste picioare lungi rau, ale lui Van Persie, care putea prelua absolut orice minge, niste vedete pe banca (ale lor !!) uitandu-se mirat la ce se petrecea in teren, 10,000 de suflete cantand "Desteapta-te, romane" (atat de providential.. incredibil) si nistre frustrari, multe.

Mutule, lasa cenusa pusa in cap. Poate renasti la Mondiale. Ca si noi toti, de-altfel.

Pe scurt, sa ne traiti, la mai multe senzatii tari (ca doar asa suntem obisnuiti sa traim) si cat mai
mult spectacol (this is all it is about !).

HAI ROMANIA !!

Niciun comentariu: