luni, 2 iunie 2008

Long-term-almost-marriage relationship


Eh, asta e o poza care ne caracterizeaza PERFECT. Si nu e cum se astepta toata lumea: de data asta NU EU sunt Donkey. Eu sunt chestia aia mare, verde si mai ales oripilata.

Ea e .. sa-i zic.. STELLA (si nu artois, ceva mai negru), cu zambetul si mufa aia cu care ma copiaza pe mine in momentele bune. Asa ma haituieste cand ma iubeste (or whatever strange behavior), cand vrea sa ma pupe, cand vine cu fata aia de Donkey spre mine si cu bratele intinse ca urechile magarului. Si da, avem si aceeasi alura. Cu nuantele stam prost, unii doar verzi, alti sunt pe post de accesorii (please refer to photo above).

N-as vrea sa intram prea mult in detalii, cum ar fi sa comentez despre "dintisorii" domnului Caster, despre smocul ciufulit care se integreaza trendului breton ravasit, despre culoarea acestuia si pometii mult prea accentuati.

Ma opresc aici. Am vrut doar sa sarbatoresc popularitatea noastra, ca si cuplu si minunatia de relatie pe care o avem. Dar sa fie clar ca revin cu detalii "din casa".

3 comentarii:

Crisa spunea...

Doamne, maiculita mea =))
Ce-ai facut, bestie???
Nu stiu cum ai facut de ai gasit poza aia, si ca puneai poza noastra de la ziua ta, si ca ai pus-o p'asta, sunt identice.
Te haituiesc, ha? Credeam ca realtia noastra e stabila, astfel incat sa nu mai faci afirmatii de genul asta. De cand ne iubim? Peste 15 ani.... Ok, nu a fost chiar dragoste la prima vedere, dar oricum.
P.S.1 Daca dai detalii din casa, o sa fie ultima data cand vorbesti ;;)
P.S.2 Te astept acasa, Bamsulici :X

Tigrutza spunea...

Promit sa-ti dau link data viitoare cand dau din casa :D

Crisa spunea...

promit sa-ti dau bataie data viitoare cand dai din casa :D