vineri, 13 iunie 2008

Invingatorii


A fost un meci extraordinar, mult peste cum ma asteptam, un spectacol mare: o bara si-un penalty. Ratat.

Am avut si ratari, dar si noroc, cu un Lobont mare, cu sange si cu multa transpiratie. Au muncit mult baietii, si pentru asta, jos palaria. Si mai ales, cu un Mutu care a creat si apoi daramat o minune. Un vis care ne cuprinsese pe toti.

Am aratat ca o echipa adevarat, ne-am ajutat unii pe altii, ne-am incurajat. L-am pupat pe Mutu dupa ce a ratat, iar nea Pitzi l-a consolat la sfarsit. Pentru ca a inventat primul gol, ca a facut si aparare si pentru ca a ratat. Pentru ca ne-a confirmat inca o data ca trebuie munca multa, pana la capat, nu extaz care sa dureze 1 minut, mare cat un luft. Pentru situatia lui de acasa si pentru asemanarea cu un alt mare jucator care rateaza penalty: Cristiano Ronaldo in finala Champions League.

Pentru ca trebuie sa ne arate tuturor ca e un invingator: sa i-o dea pe coaja portocalei.

Pana atunci, ma pregatesc sa mai stau un meci in genunchi, sa tip din toti plamanii, sa disper si ca emotiile sa se transforme in lacrimi daca ni se acorda penalty.

Hai, baieti, sunteti invingatori !

Hai ROMANIA !!


3 comentarii:

Crisa spunea...

La ultimul meci vazut in genunchi a iesit bine, de fapt, la ultimele doua. Cu Anglia, gol Ganea din penalty si la ala al Rapidului. Asa o sa fie si acum. :X
Si-apoi iesim in strada \:D/

Unknown spunea...

Nu executi un penalty atunci cand iti tremura picioarele si mingea nu se va duce acolo unde vrei tu. Nu bati un penalty pentru ca apoi sa plangi pentru ca ai ratat. Si ratarile fac parte din joc. Nu bati un penalti atunci cand te cunosti atat de bine cu portarul. Pe scurt, o decizie ca cea a lui Mutu poate aduce multa bucurie dar si multa dezamagire. Ultima parte nu ar trebui sa existe atunci cand te gandesti cata transpiratie si chiar sange a curs pentru un meci.

Oricum multumim baieti.

Tigrutza spunea...

Cata, ai completa dreptate. Si eu am simtit ca a fost o decizie proasta cand am vazut cine trage. Probabil a vrut prea mult sa le arate cine e. Pentru noi, suporterii, important e sa ne calificam. Si ar fi o idee sa ne ajute Mutu mult in meciul cu Olanda. Oricum, noi suntem cu ei pana la capat. Hai ROMANIA !!!